Ideal Inspiration Blogger Award | Very Inspiring Blogger Award

I want to thank Sonali for nominating me for the Ideal Inspiration Blogger Award. Here’s a link to her Blog – Just Me

And also I want to thank Recuperation for nominating me for the Inspiring Blogger Award. Here’s the link to the Blog – Recuperation

IMG_20160417_001823

Now, As to answer their questions.

Sonali’s Qs :

Q1: What is according to you, the meaning of life?

Ans- It’s quite a difficult question to answer. I’ll answer it from my own personal perspective. I think our whole of life becomes a quest to achieve something, to get that ‘X’ that will solve our problems, to get that ‘purpose’ that will provide a meaning to our lives. But the true meaning of life is hidden in the ‘now’. The present is the only thing that is in our control. Every transformation is happening ‘now’. So, the meaning of life according to me is being mindful of the present and using it to navigate anything that comes your way.

Q2: What is your guilty pleasure?

Ans- Having those extra tea breaks or afternoon naps when I should be working.

Q3: Alive or just breathing?

Ans- Staying Alive

Recuperation’s Qs : 

Q1. What social stigma does society need to get over?

Ans- Any kind of discrimination

Q2. What was cool when you were young but isn’t cool now?

Ans- A few hairstyles come to my mind :p

Q3. What’s your secret talent?

Ans- I can plan trips really well. Although I love adventure and the impulse side of the trips too, but I am really good at creating itineraries.

Q4. Which is your best all-time hobby?

Ans- Playing Football.

Q5. When did you realize that you loved writing?

Ans- I always wanted to tell stories through my clicks. I’ve been writing even before this blog, but that was totally random and directionless. So, I decided to start a blog to have a clear view of what I was going to write about and to gauge the direction in which I’m going. Also, It provides a medium to interact with fellow bloggers who harper similar aims. You learn as much from them as you learn from experience. It’s been almost 4 years now on WordPress.

I want to nominate everyone who reads this post. I just have one question to ask. You can answer it in the comments itself.

Question – What small/large changes we as individuals can make that’d make the world a bit better place than it already is? 

Follow me on Instagram ->  Aman

28 thoughts on “Ideal Inspiration Blogger Award | Very Inspiring Blogger Award

  1. Congratulations on the award! My answer to your question would be to strive to be a better human, treat other people and animals well, be humble, kind and polite. These small things have a big impact in making our surroundings and then world at large a better place to live in.

    Liked by 3 people

    1. Thank you so much 😊
      You’re the first one who answered the question. I was actually looking forward to someone who’d answer. Thanks for that.
      And I totally agree with your answer. Small niceties can make a big difference. 🙂

      Liked by 2 people

  2. Congrats on your award! I really like your answer to the first question. I think it is very similar to how I approach meaning in my life. Personally, I am fascinated by both psychology and philosophy, and a really interesting model known as PERMA is highly correlated to an individual’s well-being, which can help to ultimately lead a meaningful life. I just wrote a post answering a similar question this morning titled “Philosophy Friday,” in which I answer it considering this model in the context of my faith background. Positive psychology overall is the scientific study of well-being and happiness, and I think you would find the content very interesting. Feel free to check it out and I welcome any comments/reflections you have on any posts. I hope to see you there but if not, I hope you are doing well and again, congrats on your award!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s